CS 0800 600 607 svaki dan od 8 do 20 h podrska@lutrija.hr

Chat promocije

Svrha chat promocija je unapređenje direktne komunikacije s igračima Online Binga.

Sudjelovanjem u chat promociji možete osvojiti:
     •    bonus u obliku novčanog iznosa za igranje igara iz ponude Hrvatske Lutrije na internetu (ovisno o vrsti promocije, može biti samo za online Bingo ili neku drugu igru iz ponude)
     •    promotivni materijal Hrvatske Lutrije. 

Chat domaćin određuje uvjete svake pojedine promocije i direktno ih komunicira sudionicima chata.
Sudjelovanjem u chat promociji automatski prihvaćate uvjete promocije.

U chat promocijama mogu sudjelovati igrači koji su uplatili sredstva na HL račun i igraju Online Bingo. 
Hrvatska Lutrija d.o.o u svakom trenutku zadržava pravo promjene uvjeta promocije.
Osvojeni bonus može se iskoristiti najkasnije do 31.12.2020. do 23 sata.

Chat promocije 

Chat promocija neće se priređivati do kraja svibnja.

Igrač u jednom danu može osvojiti samo jedan bonus na chat promociji. Bonus će biti dodijeljen na HL račune igrača prvi idući radni dan.

Prije dodjele bonusa Priređivač provjerava da li su igrači ostvarili uvjete za dodjelu, a sukladno Pravilima Priređivač ima pravo uskratiti ostvarene bonuse ili prijevremeno završiti promociju.
Kod dodjele bonusa igrač treba biti vidljiv u sustavu sa istim nadimkom kojeg je koristio u trenutku osvajanja bonusa. Ako je igrač u međuvremenu promijenio nadimak, zbog tehničkih ograničenja bonus ne može biti dodijeljen.

NE BUDI BROJ - OSVOJI BONUS!

Ovo je promocija za igrače koji nisu nikada mijenjali nadimak. Chat domaćin najavljuje promociju porukom u bilo koje vrijeme dok je chat domaćin online. U promociji mogu sudjelovati svi igrači koji nikada nisu mijenjali nadimak, a naprave to u toku dana i smjene u kojoj je chat domaćin najavio promociju. Nakon promjene nadimka igrač treba upisati u chatu „NISAM VIŠE BROJ“.  Ako igrač ispunjava uvjet promocije (nikada nije promijenio nadimak) osvaja chat promociju – promotivni bonus za Online Bingo.

MOJ SRETNI BROJ

Chat domaćin najavljuje početak pojedine promocije porukom prije početka „MOJ SRETNI BROJ“ i vrijeme izvlačenja u kojem sudjeluju sretni brojevi.
Igrači koji žele sudjelovati u chat promociji biraju svoj sretan broj – jedan od brojeva između 1 i 90.
Svaki igrač ima pravo sudjelovati sa jednim brojem, bez ponavljanja brojeva – dva ili više igrača ne mogu sudjelovati sa istim sretnim brojem u istoj chat promociji – vrijedi pravilo prvog upisanog broja.
Prvi igrač koji nakon što se izvuče njegov sretan broj u chat upiše „MSB + broj kojeg je odabrao prije izvlačenja“, osvaja chat promociju – promotivni bonus za online Bingo. Chat domaćin provjerava ispravnost i objavljuje dobitnika chat promocije. Ako nije izvučen niti jedan od sretnih brojeva koje su odabrali igrači – chat promocija se ponavlja u idućem izvlačenju.