CS 0800 600 607 svaki dan od 7 do 23 h podrska@lutrija.hr

Igrate li prekomjerno?

Igra je zabava, igraj s mjerom!

Hrvatska Lutrija aktivno surađuje s Udrugom KLOK (Klub ovisnika o kocki), koja provodi terapijske i preventivne aktivnosti vezane uz ovisnost o kockanju, klađenju i ostalim igrama na sreću.

Stručnjaci Udruge KLOK su renomirani psihijatri Kliničko bolničkog centra Sestara milosrdnica, koji pružaju stručnu pomoć igračima i članovima njihovih obitelji po pitanju ovisnosti o igrama na sreću (klađenje, kockanje itd). 

Besplatna telefonska linija centra za prevenciju ili HELPLINE otisnut je na marketniškim materijalima (upitnicima, letcima, brošurama, plakatima) koji se mogu naći na svakom prodajnom mjestu, casinu ili automat klubu, a predstavlja najjednostavniji i najlakši način savjetovanja kod problema uzrokovanih prekomjernim igranjem.

Pozivanje broja HELPLINE-a je samostalni odabir pojedinca i logičan izbor osobe koja se našla u nezavidnoj situaciji uzrokovanoj kompulzivnim igranjem. Razgovor sa specijalistima iz područja ovisnosti može pomoći i usmjeriti pojedinca prema rješavanju problema. 

Ako igrate prekomjerno potražite stručnu pomoć, uz puno povjerenje, na besplatnom broju telefona: 0800 7888 

Popis kontakata za pomoć u Hrvatskoj:

ZAGREB
doc.dr.sc. Zoričić, dr. Torre
KLOK - Klub ovisnika o kocki Zagreb
HELPLINE TEL. 0800-7888
email: zzoricic@kbsm.hr

RIJEKA
prof. psihologije Pino Tuftan
Centar za prevenciju ovisnosti 
Nastavni zavod za javno zdravstvo, Kalvarija 8
Kontakt: tel. 091-720-10-53

SPLIT
Anonimni Kockari Split
email: misternogambling@email.t-com.hr