CS 0800 600 607 svaki dan od 7 do 23 h podrska@lutrija.hr

Kako uplatiti na HL račun?

Kreditna ili debitna kartica

Podržane kartice su MasterCardVisa Maestro. Odabirom kartične uplate u Vašem novčaniku (slika), unosom željenog iznosa i potvrde klikom na "Uplata na HL račun" počinje proces naplate. Nastavlja se na stranici partnerskog MyCheckOut servisa gdje je potrebno unijeti podatke o kartici. Skrećemo pozornost da proces obrade naplate može potrajati nekoliko trenutaka i molimo Vas da za to vrijeme ne napuštate niti osvježavate otvorenu stranicu kako bi se naplata uspješno završila.
Sredstva uplaćena na ovaj način odmah su raspoloživa na HL računu.

HL bon

HL bon možete kupiti na našim i prodajnim mjestima naših partnera. Ističemo da je HL bon moguće kupiti u Konzumu, Tisku, Hrvatskoj Pošti, iNovinama te na benzinskim crpkama INA, Tifon, Crodux i Petrol. HL bon aktivira se unosom koda s bona u za to predviđeno polje u Vašem novčaniku (slika).
Sredstva uplaćena na ovaj način odmah su raspoloživa na HL računu.

Bankovna uplata

Bankovna uplata popunjavanjem naloga za prijenos ili uplata internet bankarstvom klasičan je način prijenosa sredstava na HL račun. Nalog za prijenos ili obrazac za unos valja popuniti podacima koje možete provjeriti i klikom na ikonu u donjem lijevom kutu (slika).
Sredstva uplaćena na ovaj način na HL računu su vidljiva u roku od tri radna dana.

Uplata na prodajnom mjestu

Svoj HL račun možete nadoplatiti na prodajnim mjestima Hrvatske Lutrije, prilikom čega je potrebno navesti korisničko ime. Ovako uplaćena sredstva bit će vidljiva na Vašem HL računu odmah.

 

Aircash uplata
Napravite trenutačnu uplatu kroz aircash mobilnu aplikaciju. Gotovinom na svim maloprodajnim mjestima INA-e ili karticom izravno iz aplikacije. Aplikaciju možete preuzeti besplatno s Google Playa ili App Storea.

Nakon preuzete aplikacije sljedite upute klikom na link Kako radi?